HULP BIJ

FINANCIËLE GEZONDHEID

Waarvoor kan je bij RM&S terecht

Financiële administratie is onze Core Business. We hebben een bijzonder oog voor administraties die door wat voor reden dan ook, niet helemaal meer aansluiten. We helpen daarbij ondernemers die bijvoorbeeld geen grip hebben op hun financiële situatie, ondernemers die schulden hebben of ondernemers die het gewoon allemaal duidelijker in kaart willen brengen. Dit kan bijvoorbeeld ook wanneer het heel goed gaat, maar je daardoor uit je jasje groeit en écht hulp nodig hebt. We werken voor alle mogelijke type organisaties, van eenmanszaak tot complexe bedrijfsstructuur.

We helpen  ondernemers die bijvoorbeeld geen grip hebben op hun financiële situatie

Hoe helpen we je verder

Inzicht in de financiële situatie is de basis, daar helpen we je bij. Daarnaast halen we achterstallig werk in. We geven je een duidelijk beeld van de huidige situatie en kunnen de best passende oplossing vinden om de financiële huishouding naar een hoger niveau te tillen. Samen zoeken we voor jouw onderneming naar de oorzaak van eventuele problemen en pakken die aan bij de kern.

Inzicht in de financiële situatie is de basis, daar helpen we je bij

Wat levert RM&S je op?

Door onze kennis en ervaring zijn wij voor ondernemers vaak een begripvolle en bereikbare partij. Het draait bij ons niet alleen om de bonnen en facturen maar ook zeker het probleem. We focussen ons niet zozeer op de oorzaak, maar wel op de oplossing. Doordat we onze klant daadwerkelijk aan de hand meenemen door het woud van facturen, herinneringen, aanmaningen en blauwe enveloppen. We zorgen dat alles op orde komt en blijft en zorgen voor administratieve rust. Wij geven zicht op de toekomst en gaan voor stabiliteit. Een groot voordeel is dat je je als ondernemer op je eigen werkgebied kunt focussen.

Het draait bij ons niet alleen om de bonnen en facturen maar ook zeker het probleem

Tot slot, waarom je écht voor RM&S kiest:

Onze klanten zijn tevreden en zorgen vaak voor complimenten en motiverende berichten. Dat komt doordat we de financiën weer volledig op de rit weten te krijgen. Wij werken met passie en toewijding voor de blije klant. Je kiest voor RM&S als je voor ervaring in elk mogelijke situatie en een prettige samenwerking wilt gaan. We zien het licht aan het einde van de tunnel en zorgen er voor dat jij dit ook gaat zien. Sterker nog, we maken dit tastbaar. Kortom, je kiest voor orde, rust én een fijne zakenpartner

Benieuwd naar wat
anderen zeggen over rm&S?

Eenmanszaak
ZZP
VOF
MAATSCHAP
BV
AANDEELHOUDER

Deze klanten vonden
hun weg weg naar RM&S

BAKKIE DOEN?

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
We begrijpen dat jij druk bent, daarom zijn wij altijd bereikbaar voor je, ook buiten kantoortijden.

Nu geen tijd? Stuur dan je vraag via de contactpagina en wij komen er snel bij je op terug!