SAMENWERKING

CLAARTJE HOLMAN
PARTICULIER

Hoe ben ik bij RM&S terecht gekomen?

Ik had hulp nodig en was op zoek naar een betrouwbare partner voor de belastingaangifte en voor het regelen van allerlei financiële zaken. Via mijn zus kwam ik uiteindelijk bij RM&S terecht. Bovendien kende een collega deze partij ook al erg goed en ik heb daarom meteen contact gezocht. Er werd vervolgens bij mij thuis afgesproken en ik merkte dat men intrinsiek gemotiveerd was om anderen en dus ook mij te helpen. Er was ook meteen een fijne klik, wat het gesprek prettig en informeel maakte. 

OF JE NU MAILT OF EEN APPJE STUURT, ER WORDT ALTIJD ERG SNEL EN SPECIFIEK GEREAGEERD

Wat doet RM&S voor mij?

In principe alles op belastingtechnisch vlak. Er wordt meteen duidelijk gecommuniceerd over wat ik moet aanleveren. Zo kan ik (en RM&S ook) direct verder en er is eigenlijk nooit verwarring over het gehele proces. Ik kan voor alle vragen op dit gebied bij ze terecht en of je nu mailt of een appje stuurt, er wordt ook altijd erg snel en specifiek gereageerd. Dit geeft mij een hoop rust.

BEGRIP EN BEREIDWILLIGHEID

Wat betekent RM&S voor mij?

Het is ontzettend fijn dat er altijd veel begrip en bereidwilligheid is. RM&S voelt heel loyaal en tegelijkertijd discreet als het over de cijfers gaat. Ze zetten écht die stap extra om mee te denken en er wordt duidelijk gecommuniceerd. Op een goede manier wordt er naar oplossingen gekeken om het allemaal gunstig uit te laten pakken. Ik zou RM&S dan ook zeker aanbevelen. Los van de professionaliteit en betrokkenheid zijn het vooral ook hele leuke en grappige mensen om mee te mogen werken. 

Benieuwd naar wat
anderen zeggen over rm&S?

Eenmanszaak
ZZP

VOF
MAATSCHAP

BV
AANDEELHOUDER

Deze klanten vonden
hun weg weg naar RM&S

BAKKIE DOEN?

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
We begrijpen dat jij druk bent, daarom zijn wij altijd bereikbaar voor je, ook buiten kantoortijden.

Nu geen tijd? Stuur dan je vraag via de contactpagina en wij komen er snel bij je op terug!