SAMENWERKING

DE BRUIJN TEGELWERKEN
VOF

Hoe ben ik bij RM&S terecht gekomen?

Ik was niet tevreden over mijn vorige boekhouder en kwam via een bekende met RM&S in contact. Door duidelijk, persoonlijk én direct contact wisten ze me al snel te overtuigen van hun meerwaarde. Ik vond het daarbij ook wel prettig dat Dennis meteen tijd maakte en even langs kwam. Dat gaf mij het vertrouwen dat ze snel voor me klaar zouden staan en dat is ook zeker gebleken.

DUIDELIJK, PERSOONLIJK EN DIRECT CONTACT

Wat doet RM&S voor mij?

Voor mij gaat het voornamelijk om de boekhouding. Dit is iets waar ik zelf niet zoveel kaas van gegeten heb en wat ik ook het liefst uitbesteed als er discreet met mijn cijfers wordt omgegaan. Inmiddels wordt er ook vaak meegedacht en daardoor durfde ik al snel meerdere zaken bij ze neer te leggen, zoals ook de belastingaangiftes.

MEER TIJD VOOR ZAKEN DIE MIJ DAADWERKELIJK WAT OPLEVEREN

Wat betekent RM&S voor mijn VOF?

Ik vertrouw RM&S volledig en kan me dus ook lekker op mijn eigen werk focussen. Dat betekent dus ook dat ik meer tijd overhoud voor zaken die mij daadwerkelijk wat opleveren. Tegelijkertijd levert het werk van RM&S me ook veel op, bijvoorbeeld omdat ze met mijn kosten meekijken en hierover adviseren. Het zijn bovendien hele normale en leuke gasten, wat de samenwerking erg prettig maakt. Voor mij geldt daarnaast dat ik veel waarde hecht aan het nakomen van afspraken en daar scoort RM&S erg hoog op. 

Benieuwd naar wat
anderen zeggen over rm&S?

 Particulieren

 

Eenmanszaak
ZZP

BV
AANDEELHOUDER

Deze klanten vonden
hun weg weg naar RM&S

BAKKIE DOEN?

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
We begrijpen dat jij druk bent, daarom zijn wij altijd bereikbaar voor je, ook buiten kantoortijden.

Nu geen tijd? Stuur dan je vraag via de contactpagina en wij komen er snel bij je op terug!