SAMENWERKING

GLOBAL KPO
B.V.

Hoe ben ik bij RM&S terecht gekomen?

Ik zat in India en wilde voor mezelf beginnen in Nederland. Mijn vrouw (afkomstig uit India) wilde mee verhuizen, en hiervoor moest worden aangetoond dat we voldoende inkomsten zouden hebben. Via een bevriende advocaat ben ik bij RM&S terecht gekomen en zonder problemen werd ik meteen geholpen om ons verzoek voor elkaar te krijgen. Dat lukte en het was dus een heel fijn begin. Eigenlijk is dit verhaal al meteen tekenend voor hoe ik de samenwerking met RM&S ervaar. 


ER WORDT MET ME
MEEGEDACHT VANUIT ONDERNEMERSPERSPECTIEF

Wat doet RM&S voor mij?

Het begon dus met een hele concrete vraag waar best wat kennis voor nodig was. Hierdoor was ik ook meteen overtuigd. Inmiddels doet RM&S eigenlijk al mijn financiële zaken, waaronder jaaraangiftes, diverse cijfers en boekhouding. Dit doen ze tegelijkertijd voor meerdere entiteiten. Er wordt ook echt met me meegedacht vanuit het ondernemersperspectief, wat ik als zeer prettig ervaar.

ALS HET MOET STAAN ZE DEZELFDE DAG NOG VOOR ME KLAAR

Wat betekent RM&S voor mijn BV?

Door de snelle service ben ik zeer te spreken over RM&S. Als het moet staan ze dezelfde dag nog voor me klaar en dat betekent dat ik me niet snel zorgen maak over de afhandeling van de financiële zaken binnen mijn bedrijf. Er wordt ook nooit een probleem gemaakt van een verzoek dat soms last-minute binnenkomt. De pro-actieve houding die er wordt aangenomen geeft mij altijd een gerust gevoel. 

Benieuwd naar wat
anderen zeggen over rm&S?

 Particulieren

 

Eenmanszaak
ZZP

VOF
MAATSCHAP

Deze klanten vonden
hun weg weg naar RM&S

BAKKIE DOEN?

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
We begrijpen dat jij druk bent, daarom zijn wij altijd bereikbaar voor je, ook buiten kantoortijden.

Nu geen tijd? Stuur dan je vraag via de contactpagina en wij komen er snel bij je op terug!