SAMENWERKING

THIJS VAN GESTEL
EENMANSZAAK

Hoe ben ik bij RM&S terecht gekomen?

Ik ken Dennis al ruim 20 jaar, aangezien ik vanaf mijn jeugd al bevriend was met zijn broertje. Toen hij voor zichzelf begon als financieel adviseur heb ik er geen moment over getwijfeld om mijn financiële zaken bij hem neer te leggen. Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking en dienstverlening. RM&S Adviseurs verzorgt mijn gehele boekhouding en deze dienstverlening is nog steeds kwalitatief hoogstaand maatwerk.

RM&S ZORGT ERVOOR DAT IK ME KAN CONCENTREREN OP MIJN EIGEN WERKZAAMHEDEN

Wat doet RM&S voor mij?

RM&S is in feite mijn boekhouder. In het begin ging het vooral om de belastingaangifte, maar nu denkt men ook mee aan bijvoorbeeld opbouwen van mijn pensioen en andere financiële vraagstukken. Ik heb nu eenmaal verstand van andere zaken en besteed dit dus graag uit, maar het is wel fijn dat ze me overal duidelijk in meenemen. Dat gebeurt altijd en daar hoef ik zelf niet om te vragen. 

OOK VOOR DE KLEINERE KLANT WORDT TIJD GEMAAKT

Wat betekent RM&S voor mijn eenmanszaak?

RM&S zorgt ervoor dat ik me kan concentreren op mijn eigen werkzaamheden. De lijntjes zijn kort en als ik vragen heb over financiële zaken kan ik altijd bij ze terecht. Het voelt vertrouwd en daarom durf ik het uit handen te geven. Ik voel me door hen als zelfstandig ondernemer altijd serieus genomen en het is fijn om te weten dat er dus ook voor de kleinere klanten tijd gemaakt wordt.

Benieuwd naar wat
anderen zeggen over rm&S?

 Particulieren

 

VOF
MAATSCHAP

BV
AANDEELHOUDER

Deze klanten vonden
hun weg weg naar RM&S

BAKKIE DOEN?

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
We begrijpen dat jij druk bent, daarom zijn wij altijd bereikbaar voor je, ook buiten kantoortijden.

Nu geen tijd? Stuur dan je vraag via de contactpagina en wij komen er snel bij je op terug!