WERKZAAMHEDEN

Alles wat jouw financiën betreft valt binnen ons vakgebied. Het is bij ons daarom in goede handen en we houden je natuurlijk altijd persoonlijk op de hoogte. Zo kan jij je focussen op jouw specialiteit en werken we samen aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf. Je leest hier meer over wat we doen. Mocht je vragen hebben, neem dan vooral contact op.

ONZE DIENSTEN

Financïele administratie

Het automatiseren van jouw financiële administratie is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens op de juiste manier verwerkt worden. Dit doen we met moderne software. Zo kan je zelf ook op ieder moment van de dag volgen hoe de zaken ervoor staan. De boekhouding is dus altijd bij de tijd en kan je snel schakelen als er vragen of wensen zijn.

Belasting- advies & aangifte

We werken met professionals. Dat geldt dus ook als er juridische documenten opgesteld moeten worden. We zorgen er daarnaast altijd voor dat jouw BTW-aangiftes (zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting) netjes op tijd de deur uit zijn. Dat scheelt jou een hoop tijd en in de meeste gevallen ook geld. We kennen de regels en proberen je altijd op een slimme manier verder te helpen.

Jaarrekeningen opmaken

Jouw jaarcijfers zijn erg belangrijk, want zo weet je of jouw bedrijf het goed gedaan heeft. Wij stellen niet alleen de jaarcijfers op, maar zorgen ook voor maand- en kwartaalcontroles. Als we tussentijds opvallende zaken zien trekken we vanzelfsprekend meteen bij jou aan de bel. Ook helpen we met begrotingen en prognoses. Kortom, we zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Salarisadministratie

Nog zo’n onderwerp waar veel ondernemers geen kaas van gegeten hebben. Dat hoeft ook niet en wij begrijpen dat. Bij ons wordt jouw salarisadministratie geautomatiseerd en zijn je personeelsdossiers in goede handen. We helpen je als er nieuwe mensen in dienst komen met het opstellen van contracten en zijn er ook voor eventuele begeleiding bij een ontslag.

Financieel advies

Natuurlijk wil jij het maximale uit jouw cijfers halen. Wij helpen daarbij in goede én slechte tijden. We voelen ons verantwoordelijk en adviseren dus gevraagd en ongevraagd. Dit ervaren onze klanten altijd als zeer prettig, omdat we weten wat er speelt. Heb jij hulp nodig met het maken van een ondernemingsplan of aanvragen van een financiering of subsidie? Ook dan zijn wij er voor je.

partners rm&S

Goede partners zijn de basis, vandaar dat we alleen werken met de beste software en tools voor jouw financiële administratie. RM&S Adviseurs werkt nauw samen en heeft alle kennis in huis van onderstaande pakketten. Benieuwd naar welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen? Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw situatie!

BAKKIE DOEN?

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
We begrijpen dat jij druk bent, daarom zijn wij altijd bereikbaar voor je, ook buiten kantoortijden.

Nu geen tijd? Stuur dan je vraag via de contactpagina en wij komen er snel bij je op terug!